window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-132481663-1');

Coaching2020-02-19T12:00:20+00:00

Coaching: Effectief naar een gelukkiger leven

Kreeftenberg coaching in Eindhoven geeft aandacht aan de volgende vragen. Hoe bepaal ik mijn grenzen? Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé? Hoe zorg ik dat ik gehoord word? Hoe ga ik om met stress? Ik heb mijn leven op orde, waarom voel ik mij dan toch niet comfortabel? Kortom: Hoe zorg ik voor een gelukkiger leven?

Als deze vragen je bekend voor komen, is dit het juiste moment om een eerste stap te zetten naar persoonlijke groei. Werp jij jouw pantser af, zoals een kreeft dat doet om te kunnen groeien? Dat is wat je bij coaching doet en dat is waar ik je bij kan helpen. In mijn sfeervolle kantoor in de Witte Dame in het centrum van Eindhoven nemen we samen de eerste stappen naar een gelukkiger leven. Dit doen we op een effectieve manier, niet zweverig maar praktisch en doelgericht. Omdat coaching persoonlijk is en ook een emotioneel traject kan zijn is een persoonlijke klik belangrijk. Daarom nodig ik je uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat hier je gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.

Coaching: Effectief naar een gelukkiger leven

Kreeftenberg coaching in Eindhoven geeft aandacht aan de volgende vragen. Hoe bepaal ik mijn grenzen? Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé? Hoe zorg ik dat ik gehoord word? Hoe ga ik om met stress? Ik heb mijn leven op orde, waarom voel ik mij dan toch niet comfortabel? Kortom: Hoe zorg ik voor een gelukkiger leven?

Als deze vragen je bekend voor komen, is dit het juiste moment om een eerste stap te zetten naar persoonlijke groei. Werp jij jouw pantser af, zoals een kreeft dat doet om te kunnen groeien? Dat is wat je bij coaching doet en dat is waar ik je bij kan helpen. In mijn sfeervolle kantoor in de Witte Dame in het centrum van Eindhoven nemen we samen de eerste stappen naar een gelukkiger leven. Dit doen we op een effectieve manier, niet zweverig maar praktisch en doelgericht. Omdat coaching persoonlijk is en ook een emotioneel traject kan zijn is een persoonlijke klik belangrijk. Daarom nodig ik je uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat hier je gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.

Coaching: Effectief naar een gelukkiger leven

Kreeftenberg coaching in Eindhoven geeft aandacht aan de volgende vragen. Hoe bepaal ik mijn grenzen? Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé? Hoe zorg ik dat ik gehoord word? Hoe ga ik om met stress? Ik heb mijn leven op orde, waarom voel ik mij dan toch niet comfortabel? Kortom: Hoe zorg ik voor een gelukkiger leven?

Als deze vragen je bekend voor komen, is dit het juiste moment om een eerste stap te zetten naar persoonlijke groei. Werp jij jouw pantser af, zoals een kreeft dat doet om te kunnen groeien? Dat is wat je bij coaching doet en dat is waar ik je bij kan helpen. In mijn sfeervolle kantoor in de Witte Dame in het centrum van Eindhoven nemen we samen de eerste stappen naar een gelukkiger leven. Dit doen we op een effectieve manier, niet zweverig maar praktisch en doelgericht. Omdat coaching persoonlijk is en ook een emotioneel traject kan zijn is een persoonlijke klik belangrijk. Daarom nodig ik je uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat hier je gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.

COACHTRAJECT

Kosteloos kennismakingsgesprek
 • Ontdekkingstocht van denken naar voelen en van toepassen naar ervaren;
 • Niet in het verleden, maar in het hier en nu;
 • Ontplooien van talent en potentieel;
 • Vergroten van persoonlijke effectiviteit;
 • Niet zweverig, maar gericht op praktische toepassing;
 • Vijf gesprekken van maximaal 1,5 uur;
 • Kosteloos kennismakingsgesprek.
 • Trainingen volgen.
meer informatie over Tanya

COACHTRAJECT

Kosteloos kennismakingsgesprek
 • Ontdekkingstocht van denken naar voelen en van toepassen naar ervaren;
 • Niet in het verleden, maar in het hier en nu;
 • Ontplooien van talent en potentieel;
 • Vergroten van persoonlijke effectiviteit;
 • Niet zweverig, maar gericht op praktische toepassing;
 • Vijf gesprekken van maximaal 1,5 uur;
 • Kosteloos kennismakingsgesprek.
 • Trainingen volgen.
meer informatie over Tanya
Coaching Eindhoven

KENNISMAKINGSGESPREK

Hierbij nodig ik je uit om vrijblijvend en kosteloos kennis te komen maken in mijn praktijk in het centrum van Eindhoven.

MAAK EEN AFSPRAAK

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

STUKJE BEWUSTWORDING

meer inspiratie

wil je echt scheiden?

Mediation|

Wil je echt scheiden? De kracht van overtuigingen Scheiden doe je nooit voor de lol en is nooit leuk. Toch zijn er jaarlijks meer dan 32000 geregistreerde scheidingen. Scheiden voelt als de enige uitweg uit een doolhof | meer lezen >>

Hoe overleef ik het kerstdiner?

Coaching|

Hoe overleef ik het kerstdiner? Met heldere bouillon, een stukje taai vlees (of vis) en een ijskoud dessert Kerstdiner met je (schoon)familie…. Lekker genieten of een paar keer slikken? Gevulde eieren eten of op eieren lopen? | meer lezen >>