Tanya Kreeftenberg

In haar carrière als advocaatscheidingsmediator en rechter-plaatsvervanger heeft Tanya veel ervaring op gedaan in de begeleiding van ‘life events’. Een ‘life event’ is een situatie waarin de belangrijke aspecten van het leven zoals gezondheid, werk en relatie op zijn kop staan. Deze situaties worden gekenmerkt door strijd, stress en machteloosheid. Het gevolg is dat de standpunten, aannames en overtuigingen verharden en het vinden van goede oplossingen wordt bemoeilijkt. Vaak gaat in de strijd het zicht op het eigen aandeel verloren.

In haar constante zoektocht naar duurzame oplossingen bleek het nodig om anders te kijken. Je hebt niet in de hand wat je overkomt, maar wel hoe je ernaar kijkt en ermee omgaat. Tanya heeft in 2016 een coachopleiding gevolgd. Zij heeft daarmee een beter beeld gekregen van waar het probleem én dus ook de oplossing zit. Dit gaf meer keuzemogelijkheden in gedrag en daarmee rust en ruimte.

Het inzicht in je eigen aandeel levert persoonlijke groei op. Met haar werkervaring en persoonlijke inzichten wil Tanya anderen helpen bij het vinden van duurzame oplossingen en persoonlijke groei.